lik oss på Facebook
  • 37

Babysang

Babysang er et tilbud for babyer fra 0-12 måneder og foreldre. Vi  møtes onsdag formiddag kl. 10.30 i Aktivitetshuset, og har en halvtimes sangsamling. Etterpå er det lunsj, prat og lek.
Ta med matpakke og et teppe babyen kan ligge på. Arrangør er Sædalen menighet, og leder for babysang er Sigrid Trætteberg Fahlvik (tlf. 98818687).

Korall

Korall er et damekor med 26 medlemmer og øver i Aktivitetshuset hver onsdag fra kl. 19.00 – 21.30. Se egen web-side.

Miljøagentene

Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon. Vi vil skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. Vi arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe. Miljøagentene har eget lokallag i Kringlebotn, og du må gjerne bli medlem! Se egen web-side.

Juletrefest

Juletrefesten har etterhvert blitt en tradisjon første mandagen i januar. I 2014 deltok 39 barn og 36 voksne, også denne gangen var det Lungegaarden musikkorps som stod for underholdningen. Pølser, kaker og brus gikk ned på høykant og det ble mange ringer rundt juletreet. Etter teaterforestilling dukket både reinsdyret, sleden og julenissen opp med godtepose til alle barna.

Ekstraordinært Årsmøte 2017

Innkalling til ekstraordinært årsmøte for 2017 ligger her.